HABER

AMAZON PRIME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLIYOR
Amazon Prime Alışveriş Festivali başlıyor

Amazon, Jeff Bezos tarafından 5 Temmuz 1994' te Washington, Bellevue' de kuruldu. Şirket, kitap satmak için çevrimiçi bir pazar yeri olarak başladı, ancak zamanla elektronik, video oyunları, giyim, mobilya, yiyecek, oyuncak ve mücevher satacak şekilde genişledi. 2015 yılında, piyasa değeri açısından Amerika Birleşik Devletleri' nde ki en değerli perakendeci olarak Walmart' ı geride bıraktı. Amazon' un 2017' de 13.4 milyar dolarlık Whole Foods Market satın alması, gerçek bir perakendeci olarak endüstri boyutunu önemli ölçüde genişletti. 2018' de Bezos, iki günlük bir teslimat hizmeti olan Amazon Prime' ın dünya çapında 100 milyon aboneyi aştığını duyurdu.

Amazon.com Merkezi Seattle, Washington' da bulunan ve e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış ve yapay zekaya odaklanan bir Amerikan çok uluslu teknoloji şirketidir. Google, Apple, Microsoft ve Facebook ile birlikte ABD, bilgi teknolojisi endüstrisinde "en büyük beş şirket" olarak listeleniyor.

Amazon' un merakla beklenen Prime Day satışı bazı kategorilerde şimdiden başladı. Tüm kategorilerde indirim uygulanacaktır. Prime üyeleri için en büyük indirim dönemi olan Prime Shopping Festival, 25 Temmuz' a kadar devam ediyor. Yurtdışında iki günlük Prime Day indirimi ile kıyaslandığında Türkiye' de bizim için bekleme süresi çok daha uzun.

Amazon' un çok sayıda markayla ortaklığı sayesinde harika indirimlerin keyfini çıkaracağız. Cep telefonlarından dizüstü bilgisayarlara, TV' lerden küçük ev aletlerine, modadan kitaplara, kendin yap market ürünlerinden oyuncaklara kadar 28 farklı kategoride yüz binlerce üründe büyük indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünler 7 gün içinde değiştirilecektir. Etkinlik sırasında indirimleri sık sık kontrol etmekte fayda var.

İndirimler yalnızca Prime üyelerine açıktır

Prime Shopping Festival fırsatlarından yalnızca Prime üyeleri yararlanabilir. Aylık 7,90 TL' ye Prime üye olabilirsiniz. Özel indirimler, ücretsiz hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Seçili Ürünlerde İndirim Garantisi

Amazon' un bir önceki etkinlikte uyguladığı ve büyük beğeni topladığı "İndirim Garantisi" fırsatı yeniden karşımıza çıkıyor. Prime Shopping Festival süresince, Amazon.com.tr' den ve Amazon mobil uygulamasından satın aldığınız seçili ürünlerin fiyatı, alışverişinizin ardından daha da düşerse, Amazon aradaki farkı hesabınıza hediye çeki olarak tanımlayacaktır.

DİĞER HABERLER