HABER

TİYATRONET – Türkiye’nin İlk Dijital Tiyatrosu
tiyatronet web sitesi yazılımı ve tasarımı

Perde Geleceğe Açılıyor!

Her alanda, her geçen gün değişen ve gelişen teknoloji bizi dijital ortama yönelmeye mecbur kılıyor. Değişimin bir parçası olarak gelişime ayak uydurmalısınız ki çağın gerisinde kalmayın. Sürdürülebilirlik hedefi olan dijitalin yeni bir parçası var artık aramızda; Tiyatro!

Sanat, sanat için midir yoksa sanat insan için midir uzunca dönem düşünülmüş üzerine çok söz söylenmiş ve halen bir sonuca varılamamıştır fakat tiyatronet tüm sanatkar ve sanatseverlerin tiyatroya açılan perdesi olmak için yola çıkan bir platformdur.

Tiyatroda Ezber Bozan Bir Dönem

Dijital tiyatro döneminin en büyük hedefi Türkiye’deki sahne ve performans sanatları alanına ve genel sanat kültürünün gelişimine hizmet etmek.

Bazen temiz havada balkonunuzda keyif yaparken, bazen ise evinizin konforunda yoğun geçen bir günün tüm yorgunluğu atmak, günlük hayat temponuzdan sıyrılmak ve güzel anlara kolayca ulaşabilmeniz için tiyatronet yayın hayatına başladı.

İstediğiniz saatte ve istediğiniz an da dilediğiniz tiyatro oyununu bu yenilikçi yaklaşım ile izleyebilirsiniz. Böylece tiyatro her an seyirciye, seyirci de her an tiyatroya bir tık uzaklıkta.

Tiyatro sanatı ve sanatçısı içinde farklı bir deneyim imkanı sunan platform seyirci ve sanatçı ile dost bir sanat anlayışı hedeflemektedir.

Hepimiz bir konuda hem fikir olabiliriz ki;

‘’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’’

Tiyatronun dijital platforma taşınması yeniliği, elbette sahne karşısında izlemenin keyfini vermeyebilir fakat bazı oyunları yalnızca oynandığı şehirlerdeki, tiyatro severler izleyebiliyordu. Fakat tiyatronet.com Rella Dijital Ajans’ın ellerinde hayat bularak, dilediğiniz her ortamda izleme imkanı sundu.

 

Siz de projelerinizi hayata geçirmek istiyorsanız lütfen bize ulaşın.

0216 337 99 44

web@rellamedya.com

DİĞER HABERLER